Cut the Crap, want Less is More

Alles om ons heen is ontworpen. Lang niet alles is góed ontworpen.

Vaak is er te weinig tijd of geld voor vrijgemaakt, af en toe is de opdrachtgever gewoon erg eigenwijs en soms komt het gewoon omdat er gekozen is voor een ontwerper met nét even te weinig liefde voor het vak. Van dat laatste heb ik in ieder geval weinig last.

Goed communiceren begint met goede keuzes maken.

Wat je steeds voor ogen moet houden: voor wie is jouw dienst interessant? Welke uitstraling moet jouw product krijgen, en wie zou je graag willen bereiken met je nieuwe merk? Dat moet eerst helder zijn, vóór de eerste schets op papier staat.

Vervolgens ga je op zoek naar een partij die begrijpt wat de bedoeling is. Die weet wat er allemaal komt kijken. Een partij die alle overbodige balast schrapt en met minder genoegen neemt

pun©t

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: